Lag glutenfrie lomper selv - helt enkelt!
- Kerstin Krohg
- 26. mars
- 1 min lesing
Oppdatert: 9. apr.
Så enkelt lager du glutenfrie lomper av de glutenfrie potetlefsene i mikroovn.
De blir strøøøøøøkene gode 👌👌
Del en frossen glutenfri potetlefse i biter, gjerne ved å bare "brette" den opp.
Velg antall du behøver, resten legger du tilbake i fryseren.
Legg lefsene lagvis i et rent kjøkkenhåndkle sånn at det er håndkle mellom hvert lag.
Varm lefsene 10 sekunder i mikroovn.
Nyt myke, lune lefser - akkurat som nybakt.

Har du ikke tilgang på en microovn kan du bruke vanlig stekeovn, pakke de inn i aluminiumsfolie og la de stå i 4-5 minutter 🌭
Lykke til & bare send oss en melding om dere lurer på noe.
For flere tips og videoer besøk gjerne vårt videoarkiv her.
Hilsen Heidi & Oddmund



Kommentarer