top of page

Lag glutenfrie lomper selv - helt enkelt!

Oppdatert: 9. apr.


Så enkelt lager du glutenfrie lomper av de glutenfrie potetlefsene i mikroovn.

De blir strøøøøøøkene gode 👌👌


  1. Del en frossen glutenfri potetlefse i biter, gjerne ved å bare "brette" den opp.

  2. Velg antall du behøver, resten legger du tilbake i fryseren.

  3. Legg lefsene lagvis i et rent kjøkkenhåndkle sånn at det er håndkle mellom hvert lag.

  4. Varm lefsene 10 sekunder i mikroovn.

  5. Nyt myke, lune lefser - akkurat som nybakt.

ree

Har du ikke tilgang på en microovn kan du bruke vanlig stekeovn, pakke de inn i aluminiumsfolie og la de stå i 4-5 minutter 🌭


Lykke til & bare send oss en melding om dere lurer på noe.

For flere tips og videoer besøk gjerne vårt videoarkiv her.


Hilsen Heidi & Oddmund






Kommentarer


Det er ikke lenger mulig å kommentere dette innlegget. Kontakt nettstedseieren for mer informasjon.
bottom of page