top of page

Våre produkter

Velkommen til Kjevla Hjemmebakeri - et lite hjørne av norsk tradisjon på idylliske Nøtterøy.
Vi produserer hjemmebakte produkter med og uten gluten.

Varene kan kjøpes i en av våre selvbetjeningsvogner her eller via våre faste kjøreruter

Sør- og Østlandet, Vestlandet, Østfold og Oslo Øst. Datoer blir annonsert på sosiale medier og under Nyheter her på nettsiden vår.

Se nedenfor for detaljer, send inn din bestilling på SMS, senest 48 timer før avreise, så sees vi på et stopp nær deg.​ Du kan også benytte vårt online bestillingsskjema her. *Merk: Kun for kjøreruter.

Vi sees!

​Hilsen Heidi og Oddmund

Bildegalleri

Glutenfrie produkter

Nyhet! Vaffelrøre
Glutenfri

1 stk, ca. 1 liter

Ingredienser:

Kommer


Tines på benk eller i kjøleskap over natten.

120 kr

Havrerundstykker
Glutenfrie

5 stk, ca. 400 gram

Ingredienser:

Tapiokastivelse, ristet havremel, potetstivelse, psylliumfiber, ertemel, sukker, havrefiber, stabilisator (E466), tørket rissurdeig, salt, karamelpulver, hevemiddel: Gjær.


Tines på benk eller i microovn.

85 kr

Panini (Baguette) 
Glutenfri

4 stk, ca. 500 gram


Kan tines på benk. Fyll med det du liker og toastes i ovn eller airfryer.
For eksempel kylling, pesto og brie.

Ingredienser:
Tapiokastivelse, rismel, maisstivelse, potetmel, modifisert potetstivelse, sukker, fortykningsmiddel(e412,e464, e401, e440), salt, vann, olivenolje, fiberhusk, gjær, salt.

140 kr

Foccacia
Glutenfri

2 stk, ca. 700 gram


Tines på benk, ca 1 time. Varmes på 200 grader i 7-8 min.

Ingredienser:
Tapiokastivelse, rismel, maisstivelse, potetmel, modifisert potetstivelse, sukker, fortykningsmiddel(e412,e464, e401, e440), salt, vann, olivenolje, fiberhusk, gjær, salt og timian.

150 kr

Paideig
Glutenfri

4 stk, ca. 1000 gram


Tines på benk. Viktig at den er helt tint før du ruller den ut. Legges i paiform med papiret på. Forhåndsstek den på 200 grader i ca 10min. Fyll den deretter med det du ønsker og etterstek.

Ingredienser:
Melange (rapsolje. fullherdet kokos og rapsolje, vann, kokosolje, skummet melk, salt, emulgator(soyalecetin, fargestoff, aroma.))Rismel, maisstivelse, potetmel, modifisert potetstivelse, sukker, fortykningsmiddel(e412,e464, e401, e440), salt, vann og fiberhusk.

200 kr

Pizzadeig
Glutenfri

4 stk, ca. 1400 gram


Tines på tallerken under plast eller lokk til den er romtempert. Dyttes ut på mel med hendene til passe porsjonsstørrelse. Forvarm ovnen til 250 grader eller mer. Forstek bunnen 3-4 min før du tar den ut og har på ønsket fyll. Etterstek den så 6-8 min. Anbefaler å bruke pizzastein om du har.

Ingredienser:
Tapiokastivelse, rismel, maisstivelse, potetmel, modifisert potetstivelse, sukker, fortykningsmiddel(e412,e464, e401, e440), salt, vann, olivenolje, fiberhusk, gjær, salt.

200 kr

Standard lefser med gluten

Tjukklefser, 1 pk à 5 stk

1 pk à 5 stk

Ingredienser:

HVETEMEL, KEFIR, melange (rapsolje. fullherdet kokos og rapsolje, vann, kokosolje, skummet melk, salt, emulgator, soyalecetin, fargestoff, aroma), sukker, RØMME, hornsalt.


Tines på benk. Smøres med lefsekrem eller smør og brunost.

80 kr

Tjukklefser, 3 pk à 15 stk m/3 bx lefsekrem

3 pk à 15 stk med 3 bokser lefsekrem

Ingredienser:

HVETEMEL, KEFIR, melange (rapsolje. fullherdet kokos og rapsolje, vann, kokosolje, skummet melk, salt, emulgator, soyalecetin, fargestoff, aroma), sukker, RØMME, hornsalt.


Tines på benk. Smøres med lefsekrem eller smør og brunost.

300 kr

Tynnlefser, 1 pk à 3 smurte lefser 

1 pk (3 smurte lefser, ca 800 gr)

Ingredienser:


Tines på benk. 

300 kr

Mandelpotetlefser, 1 pk

1 pk à 1 stk

Ingredienser:


Tines på benk. Smøres med lefsekrem eller smør og brunost.

70 kr

Mandelpotetlefser, 6 pk

1 pk à 6 stk

Ingredienser:


Tines på benk. Smøres med lefsekrem eller smør og brunost.

350 kr

Lefsekrem, 1 stk

1 boks à 90 gram

 

Ingredienser:


Tines på benk. 

30 kr

bottom of page